رموز موفقیت رتبه های برتر و تداوم
🔍✍️سوالی که شاید ذهن برخی از شما را مشغول کرده باشد این است که:
❓افرادی که در کنکور رتبه می شوند،از چه مسیرهایی عبور کرده اند
❓چه زمانی راه و روش و هدف خود را پیدا کردند
❓چرا تنها تعداد کمی از داوطلبان رتبه برتر میشوند
⬅️شاید شما هم فکر کنید پسِ ذهنِ همه ی رتبه های برتر تصویرسازی های خاصی وجود دارد و همه کسانی که در کنکور موفق به کسب رتبه خوب میشوند، فراشناخت بالایی دارند و همگی بسیار باهوشند و حتماً از نظر اجتماعی و خانوادگی با شما تفاوت زیادی دارند ولی اصلاً این طور نیست.
بسیاری از آنها از مدارس سطح پایین بوده اند و شرایطِ معمولی داشته اند و انسان های عجیب و غریبی نیستند.
✅موضوعِ مهم تداومِ برتری است.
📋📌رتبه های برتر در حال حاضر چند دسته اند:
1️⃣دسته ای که پس از ورود به دانشگاه به اندازه ی قبل عملکرد خوبی ندارند،به عبارتی از همان ترمهای اول اصطلاحاً “رنگ میبازند”.
2️⃣دسته دیگر افرادی هستند که به خارج از کشور مهاجرت میکنند و اصطلاحاً به آنها “فرار مغزها” میگویند.
3️⃣ دستهای هم هستند که بعد از رفتن به دانشگاه همچنان موفقیتهایشان را ادامه می دهند؛چه در تحصیل و چه در بقیه زمینهها میدرخشند. در زمینههای اجتماعی تاثیرگذار می شوند که البته تعدادشان خیلی کم است.
❗️در واقع قبولی در کنکور،تک رقمی و رتبه برتر شدن همه چیز نیست.تفکر “باهوش بودن” و “خاص بودن” این افراد نادرست است.
🔆بعضی از داوطلبان به خاطر پشت کنکور ماندن، رتبه نشدن و قبول شدن در رشته و دانشگاهی که دلخواهشان نیست و احتمالاً سطح پایین تری دارد فکر میکنند ناتوانند ولی بسیاری از همین افراد وقتی وارد فضای دانشگاه میشوند،مسیرشان را پیدا میکنند، شخصیت شان تغییر میکند و تاثیرگذار میشوند و کارهای بزرگ میکنند.
⚜️بنابراین،شخصی بعد از رتبه شدن در کنکور موفقیت هایش ادامه دار میشود که،قبل از آن هم انسان فکوری بوده و عمیق فکر میکرده.
انسان های سطحی و کسانی که حوصله انجام کاری را ندارند علیرغم موفقیت در کنکور درجا میزنند و از تاثیرگذاری در عرصههای اجتماعی باز میمانند چرا که اهلِ مطالعه و علاقهمند به کتاب نیستند (البته منظور صرفا کتابخوانی و علاقه به کتاب نیست منظور اهلِ فکر بودن است).
🔴اکثر دانش آموزان تنها عادت به خواندن کتاب درسی دارند.این افراد در مسیر موفقیت در آینده دچار چالشهای زیادی می شوند.
🔚نهایتاً اینکه از ویژگیهای یک رتبه برتر این است که اهل تفکر و فراشناخت است، سطحی با موضوعات برخورد نمیکند و درسش را هم به خوبی می خواند و عوامل متفرقه دیگر.
2 Comments
Join the discussion and tell us your opinion.
سلام خسته نباشید. میشه یه بار هم در مورد دانشگاه سراسری هنر تهران مقاله ای بزارید و شرایط قبولی و خوابگاه ها و… رو توضیح بدید؟ فقط برای هنر نه ها بلکه برای دانشگاه های برجسته. چون فکر کنم برای خیلی از بچه ها سئوال باشه که کدام دانشگاه برتری بیشتری داره! ممنونم از سایت مفید و خوبتون.
سلام
نظرسنجی در مورد دانشگاه ها و معرفی اون ها در کانال امیرمیرهلی گذاشته میشه، لطفا اونجا بررسی کنید:
https://t.me/mirhelliart/112