راهکار های مثبت اندیشی !
با ما همراه باشید …
🔸آیا لیوان را به صورت نیمه خالی می بینید یا نیمه پر؟! احتمالاً بارها آن سؤال را شنیده اید. پاسخ شما مستقیماً به مفهوم تفکر شما و اینکه آیا شما دیدگاه مثبت یا منفی از زندگی دارید، مربوط می شود.
🔸تحقیقات نشان داده اند که تفکر مثبت می تواند به مدیریت استرس کمک کند و حتی نقش مهمی در سلامت و رفاه عمومی شما دارد. تفکر مثبت لزوماً به معنای نادیده گرفتن چیزهای بد نیست.
درعوض، شامل استفاده بیشتر از موقعیت های بد، تلاش برای دیدن بهترین ها در افراد دیگر، و مشاهده خود و توانایی های با دید مثبت است.
🔸برخی از محققان ، از جمله روان شناس مثبت گرا «مارتین سلیگمن» غالباً بر حسب سبک تبیین ، تفکر مثبت را می سازند.
🔸سبک تبیین یعنی چگونگی توضیح شما برای اینکه چرا این اتفاق رخ داده است. افراد دارای سبک تبیین خوش بینانه، تمایل دارند که در هنگام اتفاقات خوب به خود اعتبار دهند، آنها همچنین تمایل دارند حوادث منفی را به صورت موقتی مشاهده در نظر بگیرند.
- از واگویه های منفی خودداری کنید
واگویه شامل صحبت هایی است که از نظر ذهنی به خود می گویید. این موضوع را به عنوان صدای درونی در ذهن خود در نظر بگیرید که نحوه عملکرد و تعامل با دنیای اطراف شما را تحلیل می کند. اگر گفتگوی با خود روی افکار منفی متمرکز باشد، عزت نفس شما آسیب میبیند. یک راه برای شکستن این الگو این است که وقتی این افکار در ذهن شما ورود پیدا کردند متوجه شوید و سپس به طور فعال برای تغییر آنها تلاش کنید. توجه به صحبت های خود مکان مناسبی برای شروع تلاش برای مثبت اندیشی کردن است. - خوش بینی خود را تقویت کنید
یادگیری مثبت اندیشی مانند تقویت عضله است. هرچه بیشتر از آن استفاده کنید ، قوی تر می شود. خوشبین ها تمایل دارند سبک تبیینی مثبت داشته باشند. اگر نتایج خوب را به مهارت و تلاش خود نسبت می دهید ، پس احتمالاً خوش بین هستید. همین اصول در مورد چگونگی توضیح وقایع منفی صادق است. خوشبین ها تمایل دارند حوادث بد یا ناگوار را به عنوان حوادث خارج از کنترل خود مشاهده کنند در حالی که بدبینان اغلب خود را سرزنش می کنند. لحظه ای تجزیه و تحلیل این رویداد و اطمینان از اینکه خود را به خاطر چیزهای خارج از کنترل خود سرزنش نمی کنید، می توانید خوش بینانه تر عمل کنید
منبع : مجله verywellmind
دیدگاهتان را بنویسید